Camping

Onze camping heeft 15 ruime staanplaatsen beschikbaar op een mooi grasveld. Alle plekken hebben een eigen stroomvoorziening. Het kampeerterrein wordt omgeven door bomen die beschutting bieden tegen eventuele wind.

Op de camping kunt u genieten van rust en ruimte. Maar het is ook een ideale uitvalsbasis voor dagjes uit. De centrale ligging maakt het mogelijk te wandelen in de natuur, een heerlijke dag op het strand door te brengen, te fietsen in de duinen of te winkelen in een gezellig stad.

Parkeren

Het kampeerterrein is autovrij, dat maakt de camping rustig en veilig. U kunt uw auto op het parkeerterrein op het erf parkeren.

Sanitair

In het sanitairgebouw vindt u drie douches met warm en koud water en twee wascabines ook met warm en koud water. Verder zijn er vier toiletten en een een stortplaats voor uw chemisch toilet. Aan de buitenzijde van het gebouw bevindt zich een spoel- en wasruimte met warm en koud water. Ook is er een wasmachine, deze werkt door middel van munten, en een koelkast voor algemeen gebruik.

Zonneboiler

Begin 2019 hebben wij een zonneboiler laten plaatsen. Met dit systeem kunnen wij u de komende jaren voorzien van duurzaam opgewekt water. Benieuwd hoe het systeem werkt? Lees er meer over op de website van TechniQ.

Voor de kids

Voor de kinderen is er een speelveld met diverse speeltoestellen, een zandbak een grote trampoline en een voetbalveld. Bij slecht weer kunnen de kinderen zich prima vermaken in de grote schuur. Daar zijn o.a. een tafeltennistafel en een tafelvoetbalspel aanwezig.

Dieren

Veel kinderen genieten van de dierenweide met kippen, geiten, en konijnen.

Paardenstalling

Bent u een paardenliefhebber? Ook dan kunt u bij ons terecht. Tijdens de zomermaanden bestaat de mogelijkheid om in overleg uw paard bij ons te stallen, zodat u tijdens uw verblijf het Zeeuwse landschap te paard kunt verkennen.

Tarieven camping

Hier vindt u een overzicht van onze tarieven voor de camping.

Voor meer informatie kunt telefonisch of via de e-mail contact met ons opnemen.

KAMPEERPLAATS

Inclusief 2 personen, exclusief toeristenbelasting

€ 23,50 p.n.

Bijkomende kosten

Energietoeslag: € 3,00 p.n.

Toeristenbelasting: € 1,40 p.p.p.n.

Extra opties

1 persoon extra: € 3,00 p.n.

1 slaaptentje extra: € 3,00 p.n.

Wij zijn aangesloten bij 'In het Groen', een onderdeel van de vereniging Vekabo.

Contact

Kalfhoekseweg 2
4356 RK Oostkapelle

0118 - 583 726
info@obashofje.nl
www.obashofje.nl